Blok@kerk zoekt vrijwilligers

De meimaand is ondertussen reeds aangekomen, een maand waar we al stilletjes beginnen uitkijken naar de zomer. Misschien staat de barbecue bij jullie al klaar voor de eerste mooie zomerdagen goed in te zetten? Voor de studenten is het de maand waar ze de verschillende vakken al beginnen grondig door te nemen voor hun examens die eraan komen. Maar ook wij als pastorale eenheid zijn al druk in de weer met de voorbereidingen voor onze Blok @ Kerk.

Dit jaar zullen we dus ook weer de studenten mogen verwelkomen in de Onze-Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen kerk (de Hazegras kerk) Rachel Lancsweertplein, voorbij het Ernest Feysplein, Graaf de Smet de Naeyerlaan links aan frituur Hazegras.

 

Wij gaan open op 27 mei om 9u

we zijn open op ma - za van 09-19u en op woensdag van 09-12u 

zondag zijn we gesloten

uitzonderlijk zullen we ook op zaterdag 15 juni gesloten zijn. 

 

Hiervoor zoeken we uiteraard ook weer mensen om de studenten te verwelkomen, en hen van onze christelijke gastvrijheid te laten proeven. indien je de Oostendse studenten graag een hart onder de riem wilt steken, mag je steeds contact opnemen met Verbeke Mickael (0471/046509) of via e-mail verbeke.mickael.oostende@gmail.com voor meer info.

Hiervoor zoeken we uiteraard ook weer mensen om de studenten te verwelkomen, en hen van onze christelijke gastvrijheid te laten proeven.

indien je de Oostendse studenten graag een hart onder de riem wilt steken, mag je steeds contact opnemen met

Verbeke Mickael (0471/046509) of via e-mail verbeke.mickael.oostende@gmail.com voor meer info.