Jakoeboe in de bres Startavond vasten CCV

[embed]https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR25IVIzuhx_kiKrWMNq9FnHJHOllyi_OFJFn1kWZp1xRWohy1NV4Aj03RY&v=3LyEZAtm0Cw&feature=youtu.be[/embed]

Jakoeboe Oostende

“Jullie behoren ook elkaar de voeten te wassen. Een knecht is niet meer dan zijn meester en een gezant niet meer dan diegene die Hem zendt.”

Jezus heeft de deugddoende tederheid van de rouwmoedige vrouw ervaren en hij geeft die zelfde tederheid door aan zijn leerlingen bij zijn afscheid. Ook Dominique en Samia spreken over een liefde die doorgegeven wordt. Een glimlach, een gebaar, een glas water omdat wie geeft en wie krijgt, beiden dorst hebben. Bidden wij om oren die horen dat Jezus tot ons spreekt in iedereen die een beetje vreemd is voor ons, in iedereen die wat anders is, in iedereen die op de vlucht is voor iets of iemand. Bidden wij dat wij zoals Samia zo mooi zegt, elkaar leren liefhebben omdat wij mens zijn.

Het interview kunt u hier bekijken: https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR25IVIzuhx_kiKrWMNq9FnHJHOllyi_OFJFn1kWZp1xRWohy1NV4Aj03RY&v=3LyEZAtm0Cw&feature=youtu.be