DE VREUGDE VAN HET EVANGELIE Doe je mee?

 

‘Ik nodig elke christen uit, waar en in welke situatie hij zich ook bevindt, om vandaag nog zijn persoonlijke ontmoeting met Jezus Christus te hernieuwen of tenminste de beslissing te nemen zich door Hem te laten ontmoeten, Hem elke dag zonder ophouden te zoeken. Niemand moet denken dat deze uitnodiging niet voor hem is; want “niemand is uitgesloten van de vreugde die de Heer brengt.” En de Heer stelt degenen die dit risico nemen, niet teleur; wanneer iemand een kleine stap in de richting van Jezus zet, ontdekt hij dat Jezus al op hem wachtte, met open armen.’‘Ik nodig elke christen uit, waar en in welke situatie hij zich ook bevindt, om vandaag nog zijn persoonlijke ontmoeting met Jezus Christus te hernieuwen of tenminste de beslissing te nemen zich door Hem te laten ontmoeten, Hem elke dag zonder ophouden te zoeken. Niemand moet denken dat deze uitnodiging niet voor hem is; want “niemand is uitgesloten van de vreugde die de Heer brengt.” En de Heer stelt degenen die dit risico nemen, niet teleur; wanneer iemand een kleine stap in de richting van Jezus zet, ontdekt hij dat Jezus al op hem wachtte, met open armen.’

 

Wanneer hebt u zelf ervaren dat Jezus op u wachtte?