Boetiek Uniek

De Sint-Vincentiusvereniging Oostende opende op woensdag 16 augustus de deuren van de shop “boetiek uniek". De shop bevindt zich in de kelderverdieping van zaal Pax, Schilderstraat 5, en zal iedere woensdagnamiddag van 14u tot 17u toegankelijk zijn voor iedereen. We hebben een redelijk assortiment heren-, dames- en kinderkledij ter beschikking, alsook speelgoed en allerhande huishoudspullen. Onze wisselbibliotheek is zeker een aanrader voor de liefhebbers.

Sint-Vincentiusklanten krijgen mits voorlegging van hun geldige "klantenkaart" een korting van 50% op de aangeduide prijzen. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe realisatie.

Hebt u kledij of huishoudgerief in uitstekende staat om weg te schenken, dan kan u deze afgeven in zaal Pax op woensdag tussen 14u en 17u of bij Diana, Zandvoordestraat 35 8400 Oostende.

Het Sint-Vincentiusteam