KERK & leven 2020

Jij wil op de hoogte blijven?

Wij willen het goede nieuws met je delen!

prijs 42,00 Euro

te betalen via overschijving op

BE40 3800 0965 0763

Kerk en Leven (Parochieblad) is het weekblad voor en van de christenen in Vlaanderen. In deze krant vind je wekelijks het plaatselijke nieuws uit de pastorale eenheid, de aankondiging van de vieringen en andere activiteiten.

Maar het is ook een medium om van het reilen en zeilen van de Kerk in Vlaanderen op de hoogte te blijven. Hoe beleven anderen hun christen zijn, wat drijft mensen om zich in te zetten, welke wegen kiest de kerkstructuur in Vlaanderen?

Op de pagina’s per bisdom staan telkens alle cursussen, lezingen, spirituele activiteiten enz. aangekondigd. Je kan er ook wekelijks de lezingen van de zondagsviering lezen en een beschouwing bij deze teksten.

Een abonnement "Kerk en Leven" voor 2020 kost 42€.Wil je voortaan elke week Kerk en Leven in je brievenbus ontvangen? Dit kan door de betaling in orde te brengen. Via overschrijving BE40 3800 0965 0763. Of cash op uw secretariaat.

Redactieploeg Kerk & Leven

De teksten, foto’s en alle informatie in de lokale (eerste 4 pagina's) Kerk & Leven worden verzameld door de redactieploeg. Heb je een vraag voor de redactieploeg, mail naar dekenijoostende@hotmail.be